torsdag 18. januar 2018

Gamer og Dronen

Gamer av Tor Arve Røssland, Mangschou 2011.


Denne boka handler om en gjeng venner som setter seg inn i et nytt og populært pc spill, War of Faluza. Alle kompisene sitter hjemme og spiller, for å stige i level så de senere kan kjempe om store pengepremier. De starter et guild som består av vennegjengen Ben, Marius, Yngve, Lisbeth og den erfarne spilleren Will. Jeg fortelleren Ben tenker på spillet døgnet rundt, han drømmer om det om natten, han er helt oppslukt. Når vennene begynner å slite og får motgang i spillet, begynner Ben å merke at det skjer skumle ting i den virkelige verden også. Venner blir skadet, noen forfølger dem, men hvem?

En lettlest krim- og spenningsbok utgitt i samarbeid med Leser søker bok i serien Skumring. Tema er spill, samarbeid, og viljen til å bli best.

Dronen av Tor Arve Røssland, Mangschou, 2017.

Thomas får en drone i julegave. En dag han er ute å filmer, kommer han over en gjeng med råkjørere, og han filmer tilfeldigvis bilkjøringen. Disse råkjørerne tar kontakt med Thomas, og spør om han har lyst til å filme dem flere ganger, noe han blir med på. Han får beskjed om at filmene skal brukes, og legges ut på nettet. Men en dag han er med og filmer, skjer det en virkelig ulykke, og noen blir skadet. Politiet kommer og spør Thomas om filmingen, men han klarer å lure seg unna.

Det skal vise seg at de nye vennene til Thomas har andre planer enn bare filmingen. De er interessert i politikk, og planlegger en aksjon som skal komme til å berøre hele Norge. Og Thomas skal ha en viktig rolle her. Dette er nok en spennende bok i serien Skumring, støttet av Leser søker bok.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar