fredag 31. mars 2017

Lykke til!

Hanne Sigbjørnsen, bedre kjent som Tegnehanne, kommer her med sin tredje bok. Boka har hun laget sammen med sin samboer Jostein Larsen. Boka er en blanding av tekst og tegnserieruter, hvor de tar for seg 52 ting du dessverre må gjennom før du blir voksen.

Livet skal ikke være enkelt, og når er vi egentlig voksne? Det er disse hendelsene og erfaringene vi gjør i livet, som lærer oss å bli voksne. Du kommer for eksempel til å gjøre et dårlig førsteinntrykk, opptil flere ganger. Du kommer til å føle deg gammel, selv om du bare er 18 eller 25 år. Du kommer til å søke på jobber du ikke får. Du kommer til å begynne og slutte å trene over tusen ganger. Du kommer til å si ja, for mange ganger. Du kommer til å drite deg ut på jobbfest. Du kommer til å si du har lest en bok, som du egentlig bare har sett filmen til. Og du kommer til å tvile på seksualiteten din. Dette er bare et lite utvalg av hva du må gjennom før du kan regnes som voksen.

Dette er en morsom å tankefull bok, som tar for seg episoder som er gjenkjennbare for oss som er i kategorien voksne, og de som skal bli voksne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar